Mindset

Business Accelerator

busax

businesssacceleratorTo BUSINESS ACCELERATOR είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα πρακτικής εκπαίδευσης που σχεδιάσαμε για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου. Το Πρόγραμμα μέσα από ένα συνδυασμό απαιτητικού Διαδικτυακού Διαγωνισμού διοίκησης μίας εικονικής επιχείρησης και εκδηλώσεων που φέρνουν σε επαφή τους φοιτητές με στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων, στοχεύει στην προετοιμασία των φοιτητών για την ένταξή τους στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Προσφέρει την πρακτική εξάσκηση και κατανόηση των επιχειρηματικών στρατηγικών, των λειτουργικών τομέων και της επίτευξης αποτελεσμάτων σε μία εικονική επιχείρηση. Παράλληλα, επιδιώκει την επικοινωνία εκπροσώπων επιχειρήσεων με τους φοιτητές που συμμετέχουν, για να επιτευχθεί η αμοιβαία κατανόηση των απαιτήσεων του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος και η δυναμική συμμετοχή των νέων σε αυτό. Ουσιαστικά, αποτελεί ένα βήμα προσέγγισης της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Το πρώτο Business Accelerator πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς την άνοιξη του 2014. Η πρώτη διοργάνωση κέρδισε τη σπουδαία ανταπόκριση των φοιτητών και την ένθερμη υποδοχή της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου.

 Δείτε φωτογραφίες από το πρόγραμμα Business Accelerator, πατώντας εδώ

Δηλώσεις Συμμετεχόντων

"Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και για εμένα και για τους συμπαίχτες μου διότι πήραμε μια γεύση από το πως είναι να είσαι ένας πραγματικός manager...Επίσης ο προσομοιωτής πλησίαζε αρκετά την πραγματικότητα σε αρκετούς τομείς των επιχειρήσεων με αποτέλεσμα να δούμε πως λειτουργούν τα εργαλεία της και συσχετίζονται με την κατάσταση στην αγορά....Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και ελπίζουμε να επαναληφθεί!"
Μιχάλης Κατσίπης, Ομάδα "new economists", Τελικός 1ου Business Accelerator Unipi 2014

Ήτανε μια πολύ ωραία εμπειρία, όπου μας έκανε να μάθουμε αρκετά πράγματα στο χειρισμό μια επιχείρησης κάτι το οποίο ομολογουμένως είναι πάρα πολύ δύσκολο!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!!
Ομάδα "The CEO's"

 

Τα προγράμματά μας

gmcbw    topazlogotransparent     busacbw  wsfbw