Mindset

Εκδηλώσεις Mindset

Κατά τη διάρκεια της 10ετής πορείας της η Mindset έχει διοργανώσει είτε στα πλαίσια ευρύτερων προγραμμάτων της είτε αυτόνομα μια σειρά από εκδηλώσεις επαφής και δικτύωσης των νέων με τον επιχειρηματικό κόσμο. Ενδεικτικά η Μindset έχει διοργανώσει της εξής εκδηλώσεις:

GMC Teams - Emerging Business Leaders. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 9ου Διαγωνισμού Global Management Challenge (GMC) στην Ελλάδα και έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες φοιτητές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, να συζητήσουν με αξιόλογους νέους και έμπειρους επαγγελματίες, φέρνοντάς τους έτσι κοντά στο χώρο των επιχειρήσεων. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το όραμα και να μάθουν τις εμπειρίες αναγνωρισμένων στελεχών, από μεγάλες εταιρίες αλλά και νέων επιχειρηματιών που συμμετέχουν ως Μέντορες στο Global Management Challenge.

Ορίζοντες μας. Οι «Ορίζοντές μας» είναι μια ημέρα δημιουργικής συζήτησης γύρω από επαγγελματικά ερεθίσματα και ευκαιρίες. Πετυχημένοι επαγγελματίες από διάφορους τομείς αφηγούνται την πορεία της καριέρας τους στους νέους που κάνουν τα πρώτα βήματα της δικής τους σταδιοδρομίας, μοιράζονται μυστικά και δίνουν πολύτιμες συμβουλές. Βασικός πυρήνας της εκδήλωσης αυτής είναι η έμπνευση και το όραμα για μελλοντική καταξίωση και διάκριση, δύο στοιχεία πολύτιμα για τη δραστηριοποίηση των νέων.

Διάλογος. Νέοι διακεκριμένοι φοιτητές μέσα από ανοιχτούς διαλόγους με εκπροσώπους επιχειρήσεων καλούνται να συζητήσουν επίκαιρα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα και τις προοπτικές αναδόμησης και ανάπτυξης, τις εξελίξεις που δημιουργούν νέα μονοπάτια για επιχειρηματικές πρωτοβουλίες καθώς και τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που ζητούνται από τους νεοεισερχόμενους στον εργασιακό χώρο.

 

Τα προγράμματά μας

gmcbw    topazlogotransparent     busacbw  wsfbw